söndag 15 februari 2009

Dagen efter dagen igår.

Igår vid 2-tiden ringde Johan och sa att det stod sport o fritidsklädsel på biljetterna, ja de hade våra biljetter, så vi hade faktiskt ingen större koll på det. Så med andra ord, så blev det ingen kjol, det blev långbyxor o en tröja.
När man kom fick man ett svettispannband som stod 100 kg kärlek på. Många kom i träningsoveraller och andra kul uppsättningar.

De bjöd på kul underhållning, och grabbarna fick kliva på vågen allihop och det visade sig att de gått upp allihop. :)
Blossom kom som en överraskning och körde några låtar och vägde grabbarna, hon stod brevid vårat bord, och hon garvade så hon låg dubbelvikt, när grabbarna körde sin föreställning. Jag försökte ta kort, men det var lite för mörkt. Ska se om jag kan välja ut något suddigt kort.

Vid halv 1 drog vi ner till Munken, för vi visste att laget var där. Det var riktigt kul där också, vi han svänga våra lurviga på de olika dansgolven.

När vi sen kom upp för backarna på väg mot taxin, kom de andra som vi hade förfestat med och vi fick sällskap hemåt.
Huset var fullt av grabbar när vi kom hem, de kollade på skräckfilm. Så i natt har vi haft 3 killar som sovit över och en tjej.
Jonatan messade till mig under kväll och frågade om lov. De har spelat GH och lite andra wii spel. Verkar som de har haft en trevlig kväll här hemma också.
Ska se om jag får något nyttigt gjort idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar