söndag 24 maj 2009

Härligt att ha Söndagen kvar


I vanliga fall när man varit iväg, brukar man komma hem Söndagnatt och sen upp o jobba måndagmorgon, jättesliten.

Men nu kom vi hem på Lördagkvällen och har en hel dag o vila ut på. :)


I torsdags eftermiddag löste det sig med Cupén och ishallsfrågan. Det var olika personer, som tryckte på politikerna från olika håll. Vi hade pressmeddelande som gick ut. Men hur det nu än gick till, så fick vi ett okej till slut. Och allting verkar lösa sig. Skönt. Jobbigt när vi lagt ner så mycket arbetstid på det här. Och att sen få lägga ner hela projektet, hade inte varit skoj.


I fredagsmorse åkte vi så med båten, vi samlades på sidan av och gömde oss, medan festföremålet gick ombord. Sen fick de gå till en hytt, och vi gick in där i par. De hade ju ingen aning om vilka som skulle med. Och det blev en del bultande på dörren, när par efter par kom in.

Därefter skålade vi i skumpa. Och vi var på gång. :)


Det var en skön blandning av folk, och alla är väldigt roliga, så vi har skrattat o skrattat. Hemresan blir lika kul den, för då är vi alla trötta o skrattar åt allt.


Det var jättemycket folk ombord på Cinderella som vi åkte med, och det bästa på resan var nog Ständut black som spelade, de var skitbra.

Men blir lite chockad över hur fulla en del är, och hur kladdiga många karlar är, en del riktigt desperados. Annika märkte inte hur alla gick av dansgolvet och var själv kvar, då fick hon en karl efter sig, det slöt med att hon rusade av dansgolvet, hela vägen upp till oss, och fram till sin man. Och karlfan sprang efter henne hela vägen.

Vi stod vid 3-4 små barbord o snackade o drack, så kunde det komma någon o ställa sig brevid o stryka en över baken. Guach!


Och jag har svårt o förstå de som tar med sig drinkarna upp på dansgolvet, för där är verkligen knök fullt och golvet är fullt av glas och jätteklibbigt, så det går knappt att dansa.

De får tömma golvet i någon paus, för att sopa upp allt glas. Det är faktiskt sjukt.
Man kom väl in i en shots-vända framåt småtimmarna på natten. Ja ni vet, man är några stycken som köper en vända tillsammans, och så bjuder alla tillbaka, och fastän man försöker slippa undan o ta när vända 3 & 4 & 5 kommer in, så slipper man inte undan. :)
Tur att det var på slutet. Fastän de kändes i huvudet på morgonen efter.
Nästa dag, var det ett annat gäng som hade jägerrunda, och det fortsätter, hela vägen hem. Tur det är lördag. :)












3 kommentarer:

  1. I det stora hela verkar ni haft en skön helg - hoppas söndagen också varit det. Kan tycka att det är bra tragiskt med de där kladdande karlarna...synd om dem och synd om alla som är där för att ha roligt som "normalt" folk. kramiz

    SvaraRadera
  2. Åh, undrar just om det inte var Cinderella vi ska åka med i aug-sep till Riga?
    En lyckad resa låter det som.

    SvaraRadera
  3. Been there, seen that, done that... Jag har inte varit på så hemskt många kryssningar med de där båtarna som många andra. Men nog många för att känna igen hur det går till. Sist jag åkte var väl ett år sedan, men då åkte vi en söndagkväll. Det rekomenderar jag. Ingenting för den som vill ragga, men oj så mycket lugnare. Publiken är rätt mycket äldre i genomsnitt veckodagarna, men man kan ha lika kul ändå. Det beror ju på sällskapet man har och hur kul man gör sig.

    SvaraRadera