lördag 16 februari 2013

Mexico Playa

Vi landade vid halv 11 i Cancun, vi tog bussen till Playa, som tur var hade Kärran växlat in lite Pesos så vi slapp krångla med det.
Bussresan tog 45 min och det blev mer o mer moln. Lite oroande, skulle det vara dåligt väder här nu?
Värmen var det då ingen fel på det var underbart skönt.

Vi knallade bort till vårt hotell, slängde in väskorna gick sedan iväg och åt mat.
Sen ner en sväng på stranden, dags för eftermiddagsdrink. Grabbarna beställde såklart in en? bucket öl.

Fuskläser Kärrans anteckningar.. Hon skrev att vi gick och la oss kl 20:00 denna kväll. Inte så konstigt kanske, med tanke på att vår dag hade börjat kl 03:00 i Port Charlotte, det var nog dags att vila upp inför nyårsafton.

Vårt Hotell i Playa del Carmen, Hotellskylten syns knappt, bakom folket 
Här sitter Kärran och jag på vår terass

Utsikten från vår terass kvällstid

Samma gata på morgonen


Kompisar på rummet

Frukostpannkakor

Dagen efter blev det frukost på restaurangen 50 m bort, de hade en härlig frukost och vi åt hör varje morgon så länge vi bodde i Playa. Därefter ner till beachen, ner på rygg och sola. JAA för nu var solen här. :)
Värmen i vattnet var det heller inget fel på. 27 grader. Så ett och annat dopp blev det. Gubben brände sig såklart här första dagen, så efter det hängde han bara i skuggan.
Avståndet till vårt hotell var 2 min. Så gänget kom och gick efterhand. Grabbarna var lyriska, den första reklamskylten de såg när vi anlände till Mexico var: David Guetta, playa del Carmen 31/12

Han skulle uppträda på stranden precis i närheten. De kollade biljettpriset, men det var lite väl högt. Men inget hindrade att man hänger på stranden i närheten.
Vi börja planera lite för hur vi skulle lägga upp kvällen. Vad vissa inte visste, var att vi skulle få gäster senare. Jag hade haft lite kontakt med de under dagen och visste att de mellanlandat i Dallas.

Frukostäggen, Marans favvo

Vi vaktar!!

tvärgatan ner mot beachen-



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar