söndag 7 april 2013

Treasure Cay

En helt underbar strand och ett bra hus som låg precis intill.
Vi satt i trädgården och åt frukost, fick se fina kolibri flyga fram till en blomma, tog fram kameran och swich så var de borta.
Vi hade rätt mycket små ödlor i trädgården, de är ju riktigt söta. Men där höll inte Conny med, han drog upp fötterna fort, när de kom knallande. Till allas vår förtjusning. :)

Vi gick mellan strand och hus, när det vankades lunch, gick några upp och fixade den, sen kom resten och åt. Kvällsmaten åt vi oftast i huset också. Det var faktiskt enklast så, dessutom behövde våra magar lugna ner sig något.

Vi hade bestämt att vi skulle åka över till ön Guana en dag. Så vi kollade turlistan på nätet och gick dit en morgon. Vi fick fråga oss fram, och sen stod vi förgäves och väntade på en skeppare. Troligen körde de inte turerna i lågsäsong. Vi fick knalla hem igen och gick ner till vår kära strand. Där kunde man ligga i vattnet och bara njuta av livet. Otroligt härligt.

En av kvällarna skulle det vara drive-in bio. Det måste vi bara kolla. Vi smög in och minsann, där stod golfbilarna uppställda så fint framför filmduken. :) Man kunde köpa popcorn och dricka med. :)

En annan kväll gick vi iväg för att vara med på deras pizza-afton. Den var i marinan, de hade dans och stället var knökfullt, med gamlingar. Så snart platsar vi in där. :)

Dagarna rusade på och snart var det dags för hemfärd. Vår taxi hämtade oss och körde oss till flygplatsen, denna gång i dagsljus, men själva vägen till flygplatsen var inte så mycket att se, så vi hade inte missat nåt.
Vi skojade med honom att han skulle släppa oss vid International, och hans skratt kluckade gott. :)
Flygplatsen var yttepytteminimini. Två diskar och man fick gå in bakom en för att komma till damtoan. :)
Vi kom iväg på ett icke fullsatt flyg som skulle ta oss direkt till Miami, på 1 tim. Vi skojade om att den här piloten var nog krigspilot. Vi fick åka i snäva svängar och lite upp och lite ner.. Men fram kom vi, och när vi går in för landning, så ser man ett annat flygplan också gå in för landning på landningsbanan bredvid..











































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar