lördag 6 april 2013

Bahamas

När planet gled in över Bahamas öar, skiftade vattnet färg direkt. Det blev härligt grönt. Öarna låg som små fläckar i det gröna.
Vi landade i Nasau och jag minns inte så mycket från den flygplatsen. Jag minns att planet till March Harbour var mindre, ca 50 platser och det var fullt. Vi landade i mörkret och där fanns vår taxi som väntade, det var vänstertrafik och mörkt, så vi såg inte så mycket. Vi passade på att förhöra vår chaufför om livet på Bahamas, när vi kom till treasure cay så visade han oss vart vi kunde äta och var affärerna låg.
När han lämnat oss i vårt hus vi hyrt, så ringde han tillbaka för att säga att närmaste restaurang stängde tidigare än vad han trott. Så vi ställde in våra saker och gick sedan iväg för att äta. Vi hörde havet brusa utanför vårt hus, ett underbart ljud.
Vi knallade bort till marinan där restaurangen låg, lite andra priser här mot tidigare. Maten var god, någon åt hamburgare och några andra delade på pizza, och här fanns det vin att beställa till maten. :)
Vi betala 170kr per person inkl vin och öl så med svenska mått mätt var det inte så dyrt.
På hemvägen stannar vi för att köpa lite frukost, de har en mindre shop som är kvällsöppet i Marinan.
Morgonen efter går jag ut när jag vaknar. Är nyfiken på hur stranden ser ut. Huset ligger i ett litet kvarter med massor av hus och mellan husen finns det små gångvägar, där man endast kommer fram med golfbil.
Kommer ner till stranden, ahh den är underbar och den ligger precis bredvid. Det finns även en pool som tillhör området.
Frukost, sedan dags för stek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar