tisdag 2 mars 2010

Mycket offline

Förra veckan var stökigt värre, men Playoff och en massa grejer som skulle göras.
Vi förlora vår första playoff match hemma med 1-2, inte helt rättvist tyckte vi.

På Lördagmorgon åkte hela familjen till Södertälje o såg på sonen som spelade SM slutspel i u16.
De var såklart tufft motstånd för våra grabbar, men de kämpade på bra. Och kom näst sist.
Vi bodde på vårt hotell i Täby (hos kompisar). Inte med vägen, men ack så trevligt. Det är kul att få träffas fastän det blir kort o intensivt.
På Söndagen hängde de med oss till Nyköping där vi skulle spela den 2:a playoff matchen. Vårt lag gick som tåget, men motståndarna knaprade hela tiden ifatt. Vi såg pigga raska ut och när det blev en 4:e period, så fanns knappt tanken att vi skulle förlora. Och vi inledde riktigt starkt, med flera chansen. Men så kontrar motståndarna och stänker in pucken i mål. Så var den här säsongen slut.
Kanske lika bra det, vi hade kanske fått möta något lag norr ifrån, och det skulle medföra en hel del kostnader.

Sonen som åkte med sitt lag hem till ön, blev dålig på väg mot båten. De hade fått ta en hytt åt honom, då han hade svår huvudvärk o feber. Jag fick reda på det när vi anlände till vårt hotell i Täby. Och som tur var, tog en annan förälder med honom hem. Inte kul att han skulle bo hemma själv, när han var så dålig.
Vi kom lagom till "hotellet" för att se Usa kvittera mot Kanada i finalen. Och fick se sudden perioden.
Morgonen efter när vi skulle till Nynäshamn, var det skitväder, med massor av blötsnö och dåligt väglag. Men vi kom ner i tid till båten. På båten fick vi se en repris på 5-milen skidor. Så hemresan gick rätt fort.
Sen hämtade vi sonen hos hans natthärbärge, och kom väl lagom hem, innan jag blev magsjuk.
Dök i säng och blev liggande där resten av dagen och natten, kom upp idag vid 11-tiden, ännu väldigt orolig i magen, men känner mig dock piggare.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar