måndag 13 februari 2012

Vilken grej

När vi äntligen kom till Sthlm o släppt av sonen skulle vi shoppa lite, då ringer han och säger att ena skridskoskenan är av..
Whataheck!! Vi tog varsin sportaffär, värsta inrusningen för att kolla om ngn hade skenor.
Gubben fick napp i sin affär, tebax till hallen och byta skenor.. 590 kr fattigare.. Och det på hans gamla skridskor, de nya har vi reklamerat och han har inte fått de än. :(
Våra kompisar kommer o kollar matchen, så vi får dock trevligt sällskap. Matchen är dock dålig o vi ligger under med 6-3.. När klockan står på 18:30 i 3:e perioden, säger jag: låt klockjä-eln gå så åker vi hem med vår torsk.
Då vaknar vi till och när det är 19 sek kvar, gör vi 6-5, men det är för kort tid för att få till kvitteringen, tänker jag. Men inte grabbarna, som minsan knölar i den. Och matchen går till övertid som slutar utan mål. En hel del straffar läggs, och sonen lyckas peta in sin, men senare kommer vi till ett läge då vi kan avgöra genom att få in vår straff. Då ska sonen lägga igen och jag tänker, oh jädrar vad de kommer håna honom om han missar. Motståndarna gillar inte honom. Hur som helst, så sätter han den och vi vinner, helt jädra otroligt.. :)
På hemvägen säger Linus... Vilken shopping, hela 19 kr har jag bränt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar