söndag 31 oktober 2010

Ställt klockan på 4

Känns lite tungt. Men det är nya given, börja jobba kl 5 på måndagar.
Tur att det bara är varannan. :)

1 kommentar:

  1. Hej,

    Mitt namn är Sanna Standar. Jag jobbar med castingen på TV-produktionsbolaget Mastiff och det nya programmet "Mamma byter bo" som skall sändas i TV4 i vår. Vi är på jakt efter familjer som vill medverka i det sista programmet utav 8, som spelas in mellan den 15/11 - 24/11.

    Programmet går kortfattat ut på att två familjer byter mamma med varandra under en vecka. Var eller i vilken familj man hamnar vet man inte i förväg utan det blir en spännande överraskning. Mamman får alltså flytta in i en "ny" familj och får inblick i dess vardagsliv och rutiner, medan hennes egen familj får en "ny" mamma på besök under samma tid. Vi söker familjer som har en tydlig profil, utåtriktade och gärna frispråkiga med starka intressen.
    Jag hittade din blogg och tycker du verkar som en intressant person för vårt program då vi vill ha en mamma som har barn som håller på med en sport där också hon är involverad. Nu vet jag inte ditt civilstånd så detta är en ren chansning men jag blir iallafall intresserad av dig och din blogg!

    Under inspelningsperioden behöver den deltagande mamman ta ledigt från sitt jobb eftersom vi filmar heldagar. För pappans del behöver han finnas tillgänglig ungefär två halvdagar under perioden, i övrigt kvällar och under helgen. Barnen kommer också att vara med i tv även om huvudfokus ligger på föräldrarna och mamman i synnerhet. Givetvis utgår ersättning till de medverkande familjerna.

    Finns det något litet intresse och ni skulle vilja veta mer? Hör gärna av er så fort ni kan på sanna.standar@mastiff.se

    Vänligen,
    Sanna

    SvaraRadera