lördag 2 oktober 2010

Hygglig vecka!

En av höjdpunkterna var föreläsningen med Kjell Enhager, hjärnan styr spelet. 3 timmar otroligt givande och skratt hela tiden.
Allting är så otroligt självklart, och man har ju hela tiden vetat. Men det blir så bra när någon lägger fram saken på ett sånt suveränt sätt.
Glass-bumborangen är super. Och att han använder sina egna barn, som då skulle kommit upp med konceptet är skitbra.

De sitter i bilen, han tävlingsmänniskan kör mot klockan för att komma fram, till slutmålet (2-3 timmar senare), helst på kortare tid än han beräknat.. som bara han i bilen vet om. :)
Efter 20 minuter i bilen säger sonen. Kan vi stanna o köpa glass? Och han anser såklart att tidsplanen inte innehåller någon glass.. Och säger NEJ!
Stämningen blir lite dämpad och de kör vidare. Dottern säger: Ja jag vet att det inte blir någon glass, men om vi hade stannat o köpt glass, vad hade ni tagit för sort?
Förslagen på goda glassar kommer såklart, och 5 minuter senare stannar de för att köpa glass.
När de äter glassen, säger han till frun: Hur fick dem mig till det här? :)

Jag blir hur som helst såld på hans grej. Och önskar att alla andra också fick gå o lyssna på honom. Så har ni någon gång chansen, TA den! :)

Finns fler bra saker som hänt, ikväll tex, så vann vårt lag "kampen om östersjön" och vann ishockeymatchen med 4-2
Det var egentligen aldrig någon fara ikväll. Men i vanliga fall, brukar det bli väldigt tajta hårda matcher mellan lagen. Så det känns extra skönt att vinna. :)

Vi skall notera all vår ideella tid vi lägger ner vecka 39. Jag gjorde en snabbcheck igår kväll och var redan uppe i 15 timmar, ikväll kan jag lägga till 7 timmar till i banken. Det är inte konstigt man inte har någon egen fritid.. Får se vad det slutar när helgen är över.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar