lördag 20 februari 2010

Men oj

vad det snöar, och resan över till fastlandet i morse hade varit rejält gungig. Sonen sa att några var dåliga. Inte kul om man ska spela match kl 13.00 redan.
De förlora rätt stort också, nu är det bara hemresan kvar, hoppas det inte gungar lika mycket. Fick bra rapportering från matchen, några vänner såg matchen, deras brosson spelar i andra laget.

Känns gött av vi äntligen beställt vår resa, ja eller vi har bokat flygbiljetterna. Tycker vi fick det att passa bra i kalendern också, då vi valde att åka över kristiflygare, trots att vi är iväg i 10 dar, behöver grabbarna bara vara lediga i 4 dagar. Jag som jobbar lite mer får offra 6 dagars semester. Och vi slipper övernattning på andra sidan vattnet. Hinner om vi åker båt upp och båt hem.
Har kollat hotell, hittat några bra alternativ till en hyggligt pris. Vi lutar åt Alcudia, och kanske ev de två sista nätterna i Palma, de säger att Palma är väldigt fint. Märkligt man har varit på många ställen, men inte på Mallis, vi som bor på Sveriges motsvarighet till Mallorca. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar